Срокове и цена на доставка

Начините на доставка, предлагани от ledosvetlenie.bg са следните:

  1. Взимане от магазина (за да изберете тази опция е необходимо да въведете пощенски код 4800) – по тази опция не се дължи цена на доставка. Поръчката ви може да си получите в работно време (Понеделник до Петък: 9:00 – 18:00 часа; Събота: 9:00 – 14:00 часа) на адреса на магазина ни в гр. Девин, ул. Гимназиална 2
  2. Изпращане чрез куриерска фирма – Вашата поръчка ще бъде изпратена с куриерска фирма Еконт Експрес. Клиентът получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на еконт (ако опишете в Бележки към поръчката).

Важно! Задължително условие е клиента  да провери целостта и количеството на пратката в присъствието на куриера преди да приемете стоката и преди да подпише документите. ЕМ БИ ПАУЪР ЕЛЕКТРИК ЕООД няма да уважи предявени претенции след това.

 

Срокът на доставка

За цялата страна доставката е в рамките на до 72 часа в работни дни след потвърждаване на поръчка или в зависимост от графика на Еконт Експрес за посещение на съответното населено място.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради липса на наличност на поръчаната стока, но при всички положения доставката е в рамките на до 7 работни дни.

Цена на доставката

  1. Цената за доставката е за сметка на купувача (тя може да варира)
  2. При поръчки над 100лв. цената за доставка до офис на ЕКОНТ се поема от продавача (ledosvetlenie.bg)